Zoekwoorden website toevoegen

Een website toevoegen met behulp van zoekwoorden kan met de optie "Link toevoegen" die u in het menu bovenaan op deze website kunt vinden. Wanneer u op "Link toevoegen" klikt dan zal er een formulier in beeld komen waarmee u uw website kunt laten opnemen binnen het overzicht op verschillende startpagina websites. Per link kunt u aangeven wat de link titel dient te zijn. Binnen de link titel kunt u gebruik maken van zoekwoorden.

Het is verstandig om bij het toevoegen van uw link de zoekwoorden op te nemen in de link titel. Dit zal ervoor zorgen dat u voor de betreffende zoekwoorden beter vindbaar zult zijn binnen de zoekmachine Google. U zult bij de door u opgegeven zoektermen eerder verschijnen binnen de zoekresultaten en dus zult u meer bezoekers naar uw website toetrekken.

Met het formulier kunt u betaalbaar een of meer links laten opnemen. Niet alleen kunt u voor iedere link de zoekwoorden instellen, ook is het mogelijk om aan te geven op welke datum de link opgenomen dient te worden binnen het overzicht en of u graag een dofollow of nofollow link wilt plaatsen.

Na het toevoegen van de links zult u een eigen account krijgen waarmee u kunt inloggen. Nadat u bent ingelogd is het mogelijk om een overzicht op te vragen van de geplaatste links. Ook kunt u onder uw account nieuwe links toevoegen of credits aanschaffen. Credits bieden een voordelige manier om links aan te schaffen. U koopt in één keer meerdere credits en kunt vervolgens voor een gereduceerd tarief backlinks kopen.