Zoekwoorden toevoegen aan website

Door zoekwoorden toe te voegen aan uw website, maakt u voor de zoekmachines duidelijk waar uw website over gaat. U bepaalt ermee bij welke zoekopdrachten uw website zal verschijnen binnen Google. Nu kunt u enerzijds de zoekwoorden gebruiken binnen de content van uw website en de meta informatie van uw website invullen op de juiste manier.

Anderzijds kunt u extra bevestigen dat uw website bij bepaalde zoekwoorden dient te verschijnen door links aan te melden waarbij u de zoekwoorden binnen de link titel gebruikt. Uw website aanmelden bij verschillende startpagina websites kan via de optie "Link toevoegen" die u in het menu bovenaan op deze website zult vinden. Er verschijnt dan een formulier waarmee u uw website kunt aanmelden binnen het startpagina overzicht.

Het is mogelijk om via het formulier uw website aan te melden bij meerdere websites. Daarbij kunt u per link het domein en de dochterpagina kiezen waarop u de link wilt toevoegen. Ook is het mogelijk om daarbij aan te geven in welke specifieke rubriek de link moet komen te staan.

U kunt ervoor kiezen om een link direct binnen het overzicht toe te voegen, maar als u wilt dat een link op een latere datum wordt geplaatst dan kunt u dat binnen het formulier aangeven.