Website toevoegen

Klikt u op "Link toevoegen" in het menu bovenaan op deze website, dan zal er een formulier in beeld komen waarmee u uw website kunt toevoegen. Het is met het formulier mogelijk om meerdere links toe te voegen.

Per link kunt u kiezen op welke startpagina website u de link naar uw eigen website wilt toevoegen. Daarbij kan ook een dochterpagina en een rubriek worden gekozen. Nadat u dit heeft gedaan kunt u de link URL en de titel van de link invullen. Door binnen de deze titel gebruik te maken van zogeheten zoekwoorden, is het mogelijk om te scoren in Google op de door u gekozen zoektermen.

Verder is het voor iedere link mogelijk om een afzonderlijke plaatsingsdatum in te stellen. U kunt ervoor kiezen om de link direct zichtbaar te laten zijn maar het is ook mogelijk om een latere datum te kiezen.

Het zal bij het plaatsen van een link gaan om een dofollow link, tenzij u via het formulier bij een link aangeeft dat het een nofollow link dient te zijn. Zo kunt u er ook voor kiezen om nofollow links te plaatsen als u dat wilt.

Wanneer u uw website(s) via het formulier toevoegt zal er direct een account worden aangemaakt waarmee u kunt inloggen en een overzicht kunt opvragen van de door u geplaatste links. Het is daarbij ook mogelijk de links binnen uw account te wijzigen.