Website plaatsen

Via “Link toevoegen” in het menu bovenaan op deze website kunt u uw website plaatsen. Wanneer u op “Link toevoegen” klikt zal er een formulier tevoorschijn komen waarmee u uw website kunt plaatsen. Het is met dat formulier mogelijk om op meerdere startpagina websites een vermelding te krijgen, afhankelijk van hoevaak u de website wilt plaatsen binnen het overzicht van websites.

Door zoekwoorden binnen de titel van uw link te gebruiken is het mogelijk om op deze zoekwoorden te scoren in Google. Met het formulier dat u via “Link toevoegen” in het menu kunt bereiken, is het mogelijk om aan te geven welke titel u voor iedere vermelding wilt gebruiken.

Na de aanmelding zal uw website direct worden vermeld op de door u gekozen startpagina websites. Wilt u verschillende websites plaatsen dan kunt u dat met het formulier uitstekend doen. Voor iedere link die u wilt toevoegen kan een afzonderlijke URL en bijbehorende titel worden ingevuld. Ook kunt u kiezen waar u de link wilt plaatsen. U kunt de startpagina website kiezen samen met de dochterpagina en de rubriek.

In principe wordt een aangemelde link direct geplaatst, maar het is ook mogelijk een latere plaatsingsdatum te kiezen. Deze plaatsingsdatum is voor iedere link afzonderlijk te kiezen. Elke link zal standaard een dofollow link worden, maar het is daarbij ook mogelijk om te kiezen voor een nofollow link als u dat wilt. Kortom u heeft voldoende controle over hoe uw website vermeld zal worden, wanneer u kiest voor de optie “Link toevoegen” in het menu.

Kiest u ervoor om van het formulier gebruik te maken, dan zal er automatisch een account voor u worden aangemaakt. Wanneer u inlogt met dit account, dan heeft u de mogelijkheid om een overzicht op te vragen van de geplaatste links en ook kunt u de links aanpassen.