URL toevoegen

De URL van uw website toevoegen binnen het startpagina overzicht is mogelijk met de optie "Link toevoegen" die u in het menu bovenaan deze site kunt vinden. Met het formulier kan uw URL binnen het overzicht van verschillende startpagina websites worden opgenomen.

Per link kunt u naast de URL ook de gewenste link titel opgeven en kunt u het domein, de startpagina dochterpagina en de rubriek kiezen waarbinnen u de vermelding wilt plaatsen. U kunt per link aangeven of de link direct geplaatst moet worden of op een latere plaatsingsdatum. Elke link zal standaard een dofollow link zijn maar wanneer u een link graag als nofollow link wilt aanmelden, dan is dat per afzonderlijke link aan te geven binnen het formulier.

Heeft u nog geen account, dan zal deze na de linkaanmelding automatisch voor u aangemaak worden. Met uw account is het mogelijk om de facturen in te zien, een overzicht van de geplaatste links op te vragen en om geplaatste links te wijzigen. Ook is het mogelijk om credits aan te schaffen, waarmee u tegen een gereduceerd tarief URL's kunt toevoegen binnen het overzicht van beschikbare startpagina websites.